Have an account?

Küçük Sırlar Hakkında...


Dizifilm Küçük Sırlar forumu başlığındaki Sonsuzzluk adlı üyenin yazdığı yorum hoşuma gitti bir bakın derim...

Beni sevdiğini biliyorsun...
Çok çok öptüm...
Dedikoducu Çocuk

dum spiro spero
dum spiro spero; nefes aldığım sürece umudumu yitirmeyeceğim ya da daha bilinen çevirisiyle nefes alıyorsak hala umut var demektir demiş marcus tillus cicero.
bu dizi için hep nefes alıyorsak hala umut var demektir dedik. şöyle bir geride kalan 40 küsür bölümü düşünüyorum da. neler yazmışım neler söylemişiz.
aynı evin içinde iki sözde üvey kardeşle başlamış yolculuğumuz. her an duvar dibinde kapı arkasında nadiren duygusal çokça erotik bir ilişki aralarındaki çekim inanılmaz, görüp de etkilenmemek izleyip de sevmemek neredeyse imkansız.
sonra her ilişkide olduğu gibi korkunç bir ivme kaybı suçet. hayallerimizin neredeyse tükendiği, yıldığımız, öfkelendiğimiz hatta ikilimizin karanlık prensi çeti gözden çıkardığımız bir dönem bu.
haftalar bölümler geçti nihayet suçet bitti ama ayçet bir türlü başlamadı, cem dedik heves dedik bir türlü olmadı. ne ayşegül gerçekten bir adım attı ne de çet o müthiş aşkının farkına vardı.
tüm umutlarımızı ayşegülün hastanelik olmasına bağlamıştık, dediğimiz daha doğrusu istediğimiz oldu ama boşuna dememişler ne dilediğine dikkat et diye, umduğumuzu değil önümüze atılanı izledik, o bölüm akşam söylediğini sabahına unutan bir çet vardı.
tam çetinin biraz daha zamana ihtiyacı var ama olacak kara göründü bir kez geriye dönüş olmaz dedik bu sefer ayşegül bir yıldır çetinin arkasına gizlediği o perdenin arkasına çekti kendisini.
şimdi elimizde ne var; ayşegül ralfle birlikte ama çete aşık, çet bir kızla ama ayşegüle aşık. biz bütün bunları biliyoruz ve bir yıldır bu ikisinin birbirlerine aşık olduklarını kabul etmelerini bekliyoruz. oysaki o kadar güzel hikayeler yazalabilirdi ki.
bu dizinin geldiği nokta şudur: 14. bölümde 3 aydan fazla bir zamandır o sahneyi beklemelerine rağmen son an çarkıyla sahneleri kesilen ayçetçiler artık sadece bölüm günü gelsin de izleyeyim diye bekliyor. oysaki bu dizinin ne anlarını gördük biz ne sahneler izledik ne hayal kırıklıkları yaşadık da vazgeçmedik ama dizinin getirildiği nokta bu.
bir zamanlar forumun en faal ve en neşeli en haraketli başlıklarındandı bu başlık. şimdi şu halimize bakın çet'in değil esas bizim gençliğimizin cenazesi teşvikeyeden kalkacak.
bizim gibi çiftine en olmaz denilen zamanlarda bile çiftine sahip çıkan bir topluluğun gram hevesi kalmadı.
neden?
sonunda istediğimize ulaşmış olmanın verdiği bir bıkkınlık mı yoksa artık istediğimiz gibi olup olmaması cidden umurumuzda mı değil? aylardır şimdi bitiyor az sonra bitecek belki bitmez bir daha düşünelim gibi saçma sapan profesyonellikten fersah fersah uzakta bir politika yüzünden biz bir yıldır biraraya gelsinler iki kelime etsinler diye ekrana kilitlendiğimiz çiftimizi artık ne olursa olsun istediğimiz gibi göremeyeceğiz çünkü.
bizden çalınan koskocaman 30 bölüm var. aralara serpiştirilen ağzımız kapansın diye önümüze atılan bir kaç sahneyle idare ettik 7 aydan uzun süredir.
en sonunda geldiğimiz nokta bu.

0 yorum:

Yorum Gönder